Partners

Partners van IBB

IBB werkt, net als elk ander bedrijf samen met andere bedrijven. Hoewel de details van deze samenwerkingen hier niet uiteengezet kunnen worden, erkennen we hun importantie.

Actum Solutions
Actum Solutions is onafhankelijke software fabrikant. Een van haar belangrijkste producten is Realizer, een software gereedschap. Met dit gereedschap kunnen gebruikers de functionaliteit van besturingen definiëren aan de hand van blokschema.

Realizer vertaalt dit blokschema naar geoptimaliseerde programmacode om direct door verschillende microcontrollers te kunnen worden geëxecuteerd.

Realizer wordt door IBB veelvuldig gebruikt en toegepast. Het maakt het voor onze klanten mogelijk om zelf de functies van een besturing te definieren.

Flexicontrol
Flexicontrol is handelsnaam van IBB. Onder deze naam worden Flexicontrol producten op de markt gebracht, verkocht, ondersteund en onderhouden.

De Flexicontrol productlijn is ontworpen om een uit de unieke en waardevolle combinatie van software gereedschap en elektronica-kennis binnen het bedrijf.
Flexicontrol produkten worden voornamelijk toegepast in gebouwen en machines.